Громадська рада при Пенсійному фонді України схвалила проект «єдиного вікна»

Громадська рада при Пенсійному фонді України схвалила проект «єдиного вікна»Людина, яка звернулася до управління Пенсійного фонду, зможе з'ясувати свої питання в одному місці, без ходіння кабінетами, і в будь-який зручний для неї час упродовж робочого дня.

Такий порядок обслуговування передбачено проектом положення про організацію прийому громадян за принципом «єдиного вікна», розробленим у Пенсійному фонді України на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2012 року.

Здійснення прийому без встановлення спеціальних днів і годин, без поділу за зональним чи дільничним принципом у межах одного управління – це не єдині новації, передбачені проектом. Крім того, буде розмежовано функції прийому громадян та обробки поданих ними документів, що, як очікують у Фонді, поліпшить якість опрацювання матеріалів.

Унормовано також порядок виїзду працівників Пенсійного фонду для прийому за місцем проживання, що має сприяти наближенню послуги до її одержувача.

21 лютого 2012 року Громадська рада при Пенсійному фонді України на своєму засіданні схвалила проект положення. Цю колективну думку буде враховано під час прийняття проекту постанови правління Пенсійного фонду України «Деякі питання удосконалення прийому та обслуговування осіб, що звертаються до органів Пенсійного фонду України».

Також члени Громадської ради заслухали інформацію про формування та виконання бюджету Пенсійного фонду України, вирішили низку організаційних питань.


За матеріалами офіційного веб-сайту Пенсійного фонду України
0
27 лютого 2012
2 383

Схожі публікації


Догори