До відома профспілкових організацій

До Федерації профспілок України надходять звернення від членських організацій про факти безпідставної затримки виконання відділеннями Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постанови правління Фонду від 23 квітня 2009 року N37 щодо часткового фінансування дитячих закладів оздоровлення.

Правління Фонду дозволило, як виняток, у 2009 році правлінням відділень Фонду приймати рішення щодо фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення з тривалістю оздоровчої зміни не менше 14 днів до законодавчого врегулювання цього питання.

У даний час продовжується робота щодо внесення відповідних змін до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

Звертаємо увагу всіх профспілкових організацій, що вказана постанова правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, як вищого органу управління Фондом, є чинною і правомірною, вона спрямована на збільшення кількості оздоровчих змін та оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення під час шкільних канікул, здешевлення вартості однієї путівки, зважаючи на обмежені можливості багатьох батьків оплатити частку вартості путівки для оздоровлення дитини.

У зв'язку з затримками виконання постанови Правління Фонду N37 від 23.04.09р. просимо профспілкові організацій, представники яких входять до правлінь відділень Фонду, невідкладно ініціювати скликання правлінь відділень та прийняття рішень з метою своєчасного забезпечення фінансування оздоровлення дітей.

Заступник Голови правління Фонду
Заступник Голови ФПУ С.Я. Українець
0
25 травня 2009
3 847

Схожі публікації


Догори