Затверджено новий перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у ВНЗ

Затверджено новий перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у ВНЗКабінетом Міністрів України прийнято постанову від 29 квітня 2015 р. № 266, якою затверджено новий перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти усіх ступенів освіти, а саме молодшого бакалавра, бакалавра, магістра.

Постановою передбачено, що здобувачі вищої освіти, які вступили до вищих навчальних закладів до набрання чинності цією постановою, продовжують навчання відповідно до обраних напрямів підготовки та спеціальностей.

Зазначеною постановою скасовано низку постанов Кабінету Міністрів України зокрема, від 13 грудня 2006 р. № 1719 «Про перелік напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра»; від 20 червня 2007 р. № 839 «Про затвердження переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста»; від 27 серпня 2010 р. № 787 «Про затвердження переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра» тощо.

Завантажити документ perelik_post_kmu.doc [143 Kb][3903] Завантажити Переглянути документ онлайн


Відділ студентської молоді

Схожі публікації


Догори