Профспілка та Видавництво «Шкільний світ» домовилися про співпрацю

Профспілка та Видавництво «Шкільний світ» домовилися  про співпрацю1 квітня 2016 року Профспілка працівників освіти і науки України та Видавництво «Шкільний світ» підписали Угоду про співробітництво.

Документ своїми підписами скріпили Голова Профспілки Георгій Труханов та генеральний директор видавництва Марина Мосієнко.

Угодою сторони зокрема домовилися про спільну інформаційну підтримку та інформаційні кампанії, висвітлення проблемних питань соціально-економічного, юридичного та інших видів захисту освітян; організацію та проведення заходів, направлених на професійне зростання педагогів, молодих вчителів, підвищення їх кваліфікації та творчого потенціалу.

Відтепер освітяни України матимуть змогу отримувати більше інформації про діяльність Профспілки, її членських організацій, отримувати консультації й поради на шпальтах понад 40 друкованих видань «Видавничої групи «Шкільний світ» та дружніше підтримувати ініціативи один одного.

 

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

 

Профспілка та Видавництво «Шкільний світ» домовилися  про співпрацюПрофспілка та Видавництво «Шкільний світ» домовилися  про співпрацю

 Профспілка та Видавництво «Шкільний світ» домовилися  про співпрацю

 

0
1 квітня 2016
1 931

Схожі публікації


Догори