Реєстрація на ЗНО-2018 розпочнеться 6 лютого

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 6 лютого і триватиме 19 березня 2018 року.

Відповідні дати визначені календарним планом підготовки і проведення ЗНО в 2018 році, що затверджений Міністерством освіти і науки України.

Основна сесія зовнішнього оцінювання розпочнеться 22 травня проведенням тесту з математики.

24 травня відбудеться тестування з обов'язкового для всіх випускників шкіл тесту з української мови і літератури.

Зовнішнє оцінювання з іспанської, німецької і французької мов буде проведено в один тестовий день - 29 травня. ЗНО з англійської відбудеться 1 червня.

Тест з біології абітурієнти складатимуть 4 червня, з історії України – 6 червня, географії – 8 червня, фізики – 11 червня.

Завершуватиме програму основної сесії ЗНО тест з хімії, що буде проведений 13 червня.

Встановлення порогу «склав / не склав» та визначення результатів зовнішнього оцінювання з усіх предметів відбудеться не пізніше 20 червня.

21 червня учасники тестування дізнаються про офіційні результати, отримані за складання тестів, на своїх офіційних сторінках.

Цього ж дня навчальним закладам будуть надіслані відомості з результатами державної підсумкової атестації їх випускників.

Додаткова сесія ЗНО буде проведена з 2 до 11 липня за окремим графіком.

У 2018 році кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

Результати зовнішнього оцінювання з трьох навчальних предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації за рівень повної загальної середньої освіти.

До переліку предметів, що будуть зараховані як результати ДПА включено тести ЗНО з української мови і літератури (частина тесту з української мови), математики або історії України (частина тесту періоду ХХ – початку ХХІ століття), а також одного з навчальних предметів за вибором випускника: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької або французької мови.

Випускники старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року, які мають бажання зарахувати результат ЗНО з іноземної мови як оцінку за державну підсумкову атестацію та вивчали цю іноземну мову на профільному рівні, мають складати відповідний предметний тест рівня В2.

Також результати ЗНО з української мови і літератури (українська мова) будуть зараховані як результати ДПА за освітній рівень повної загальної середньої освіти для учнів професійно-технічних та вищих навчальних закладів, які в 2018 році здобудуть повну загальну середню освіту.


Завантажити документ nakaz_mon_1287_kalend_zno.pdf [3.92 Mb][90] Завантажити Переглянути документ онлайн  
Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
зно,зно2018
1
6 лютого 2018
2 407

Схожі публікації


Догори