Засідання комісії огляду-конкурсу з охорони праці у навчальних закладах

Сьогодні, 25 квітня 2018 року, у Києві відбулося засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України за результатами 2017 року.

Співголовами Центральної оглядової комісії є Державний секретар Міністерства освіти і науки України Павло Полянський та заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко.

Члени комісії:

від Міністерства освіти і науки України:

  • Андрій Цимбал– завідувач сектору мобілізаційної роботи, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Міністерства освіти і науки України;

  • Віталій Міщенко – головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Міністерства освіти і науки України;

  • Наталія Дуброва – завідувач сектору з охорони праці та безпеки життєдіяльності Інституту модернізації змісту освіти;

від Профспілки працівників освіти і науки України:

  • Володимир Миронов – завідувач організаційного відділу виконавчого апарату ЦК Профспілки;

  • Іван Берестовий – завідувач відділу соціального захисту та охорони праці Черкаського обласного комітету Профспілки;

  • Олександр Трофименко – заступник голови Київської міської організації Профспілки.

Комісія огляду-конкурсу стану розглянула та проаналізувала матеріали, які надійшли від обласних, Київської міської органів управління освітою та обласних організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Цьогоріч на конкурс надійшли матеріали від 28 закладів освіти.

Члени комісії констатували, що усі обласні регіональні комісії підійшли до проведення цього огляду-конкурсу відповідально, однак не всі виконали умови участі огляду-конкурсу. Також було підкреслено зростаючу активність його учасників та інноваційний підхід до розв’язання завдань забезпечення життя і здоров’я учасників навчально-виховного процесу – учнів та працівників галузі.

Після обговорень та дискусій члени комісії визначили трудові колективи, які домоглися кращих показників відповідно до Положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс, і рекомендували Колегії Міністерства і Президії ЦК Профспілки затвердити спільне рішення щодо нагородження їх дипломами, грамотами та грошовими преміями.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори