Підсумки Всеукраїнського громадського конкурсу з охорони праці

Підсумки Всеукраїнського громадського конкурсу з охорони праціПрезидія ЦК Профспілки, розглянувши матеріали Центральної оглядової комісії, підбила підсумки Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, який проводився у 2013 році.

Конкурс мав на меті сприяти поліпшенню умов праці, дотриманню нормативів з охорони праці, передбачених Законом України «Про охорону праці», підвищенню відповідальності за дотримання правил безпечної праці та навчання учасників навчально-виховного процесу.

Педагогічні колективи – переможці Всеукраїнського огляду-конкурсу, які домоглися кращих показників у створенні безпечних умов праці та навчання, будуть нагороджені:

• у 1 категорії (дошкільні, загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади усіх типів):
– дипломом I ступеню та грошовою премією у розмірі 4000 грн – Дошкільний навчальний заклад № 154 м. Львова;
– дипломом II ступеню та грошовою премією у розмірі 3000 грн – Дошкільний навчальний заклад № 100 «Казка» міста Києва;
– дипломом III ступеню та грошовою премією у розмірі 2000 грн – Новостародубська ЗОШ І-ІІІ ст. Петрівського району Кіровоградської області;


• у 2 категорії (професійно-технічні навчальні заклади та вищі навчальні заклади I та II рівнів акредитації):
– дипломом I ступеню та грошовою премією у розмірі 5000 грн – Державний навчальний заклад «Монастирищенський професійний ліцей» Черкаської області;
– дипломом III ступеню та грошовою премією у розмірі 2000 грн – Луганське вище професійне училище № 47 Луганської області;


• у 3 категорії (вищі навчальні заклади III та IV рівнів акредитації):
– дипломом I ступеню та грошовою премією у розмірі 10000 грн – Черкаський державний технологічний університет Черкаської області.


Колективи навчальних закладів, які взяли активну участь у фінальному етапі Всеукраїнського огляду-конкурс отримують Почесні грамоти Міністерства освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Завантажити перелік нагороджених грамотами perelik.doc [40 Kb][171] Завантажити Переглянути документ онлайн



Відділ з гуманітарних питань

Схожі публікації


Догори