Обрано голову Молодіжної ради ФПУ

19 квітня 2019 року у Будинку спілок відбулося засідання Молодіжної ради ФПУ. У роботі заходу взяли представники молоді з регіональних ФПО, Голова ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий, фахівці Департаменту профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями апарату ФПУ.

Молодіжна рада розглянула наступні питання порядку денного:

– стан молодіжної політики ФПУ;

– зміни до Положення про Молодіжну раду ФПУ;

– план роботи Молодіжної ради ФПУ на 2019 рік.

Шляхом відкритого голосування одноголосно обрано голову Молодіжної Ради ФПУ. Ним став Володимир Ворох – голова Чернігівської організації профспілки працівників Агропромислового комплексу України. Він також очолює молодіжну раду Профспілки АПК.

На засіданні було обрано заступників голови Молодіжної Ради ФПУ Ними стали Павло Олещук (Атомпрофспілка), Oльга Чабанюк (Профспілка працівників освіти і науки України) та Олег Долінський (Об'єднання профспілок Львівщини).  Також сформовано склад  Виконкому на термін до 2021 року. Виконком, зокрема, обговорив питання щодо стану роботи з молоддю та запропонував розглянути його на Президії ФПУ, про фінансування діяльності молодіжних організацій членських організацій ФПУ, про досвід їх роботи.

Розглянуто також інші актуальні питання молодіжного життя. 


За матеріалами ФПУ

Схожі публікації


Догори