Підсумкове засідання президії ЦК Профспілки

17 грудня 2019 року у Києві відбулося підсумкове у цьому році засідання президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Вів засідання голова Профспілки Георгій Труханов.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  • завдання та перспективи діяльності виборних органів Профспілки у 2020 році. План основних заходів Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України на 2020 рік.

  • підсумки проведення Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки.

  • внутрішньоспілкові питання

Аналізуючи роботу учасники президії відзначали, що рік був досить напруженим та неоднозначним – зміна влади, децентралізаційні процеси, зміни в освітньому законодавстві, прийняття бюджету, який не повністю забезпечує потреби галузі на 2020 рік.

Георгій Труханов під час заходу поінформував голів обласних організацій Профспілки про поточний момент профспілкового руху, соціальний діалог на найвищому рівні та окреслив основні вектори та перспективи діяльності Профспілки на наступний рік.

Заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко презентувала План основних заходів на 2020.

Обговорюючи план, учасники засідання наголосили, що він буде теж досить насиченим – адже відбуватиметься профспілкова звітно-виборна кампанія на усіх рівнях.

Далі було підбито підсумки проведення Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки у цьому році і нагороджено кращі організації у загальному заліку.

Насамкінець роботи президія затвердила план основних заходів Профспілки та бюджет діяльності на 2020 рік.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори