SNES-FSU Профспілка працівників середніх шкіл Франції солідарна з українськими освітянами

Шановні колеги!

Профспілка працівників середніх шкіл Франції висловлює підтримку і солідарність Профспілці працівників освіти і науки України з зв’язку із ситуацією на території України та вздовж усіх кордонів із сусідніми державами.

Ми засуджуємо останні події із застосуванням збройних сил, що характеризують цю безпрецедентну військову агресію з боку Російської Федерації. Така агресія є не що інше, як війна проти вашої країни, вашої історії та всього вашого населення. Це грубе порушення територіальної цілісності України.

Ми разом з вами, з усіма вашими членами, всіма вчителями та вихователями, з усіма учнями та їхніми родинами, де б вони не були в країні. 

Це вже має руйнівні наслідки для життя невинних громадян і людей. Це не може ігноруватися міжнародною спільнотою як на європейському, так і на світовому рівні!

Профспілка працівників середніх шкіл Франції закликає вжити невідкладні кроки, які об’єднали всіх політичних лідерів, щоб розробити спільну та ефективну відповідь та покласти край цьому жаху, ініційованому російським керівництвом.

 

На знак солідарності

Софі Венетіте

Генеральний секретар SNES-FSU

 

Схожі публікації


Догори