Георгій Труханов – німецьким колегам: «Зруйновані школи, вчителі викладають онлайн»

Із 24 лютого 2022 року Росія веде жахливу війну проти України. Багато людей змушені були тікати від обстрілів та бомб. Більшість спілчан найбільшої української профспілки освітян – Профспілки працівників освіти і науки України – перебувають в країні і продовжують працювати. І з більш безпечних місць чи укриттів навчають своїх учнів.

Саме так про складну ситуацію в освіті поінформував німецьких колег-профспілковців Голова Профспілки Георгій Труханов, передає Профспілка освіти і науки Німеччини.

«Життя людей в країні проходить під постійною небезпекою. Збільшується кількість жертв серед мирного населення, у тому числі серед дітей та людей похилого віку», – повідомляє голова Профспілки Георгій Труханов, – «Вже понад 1500 шкіл та навчальних закладів вже пошкоджено або зруйновано. Тим не менше, багато вчителів працюють і проводять заняття онлайн».

Профспілка намагається завжди підтримувати своїх членів, особливо у цій надскладній ситуації, та надавати підтримку й допомогу, якщо вони втратили дім чи своїх рідних або ж потребують іншої допомоги.

За матеріалами – GEW

GEW

Схожі публікації


Догори