У Черкаському національному – випуск магістрів

10 січня 2023 року у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочалися випуски магістрів. ННІ економіки і права, ННІ природничих та аграрних наук, ННІ інформаційних та освітніх технологій, психологічного факультету та факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем вручили дипломи своїм випускникам.

Радість розділити прийшли їхні рідні та друзі. 

Почесну місію виконали ректор Олександр Черевко, проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, директори та декани. Почали урочистості зі вшанування тих, хто віддав життя в російсько-українській війні. А це вже 12 наших випускників.

— Особисто привітав випускників ННІ економіки і права та психологічного факультету. На плечах цих фахівців лежатиме відповідальна місія — післявоєнна відбудова економіки та психологічна підтримка, якої так потребують нині наші громадяни. Власне, усі спеціалісти, яких наші викладачі самовіддано готують, будуть потрібні Україні. Цей випуск особливий: постковідний, воєнний, зосереджений на нашій перемозі на різних фронтах. Ми згуртувалися і не тільки працювали та навчалися, а й організували свій фронт допомоги ЗСУ, переселенцям, один одному. 

Підготували і випустили 5-те покоління офіцерів. Тому передовсім хочу відзначити громадянську позицію, патріотизм, небайдужість університетської родини. Адже ми всі пліч-о-пліч пройшли складні випробування.

Сподіваюся, що випускники не втратять зв’язок з університетом і збережуть вдячність до тих, хто ділився з ними досвідом і знаннями. Бажаю реалізуватися в Україні — фахівці з гарною освітою будуть затребувані і зараз, і в перспективі. Бажаю вірити в нашу країну і в нашу перемогу!

На адресу випускників у цей день лунали теплі слова і привітання. Успіхів їм бажали завідувачі кафедр, куратори. Випускники подякували своїй alma mater, назвавши ці роки найкращими у своєму житті.

Музичні дарунки підготували для них учасники фабрики музичного мистецтва «Voices».

Прощальним акордом свята стала культова «Червона калина», яку співали всі разом стоячи.

 

За матеріалами сайту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Схожі публікації


Догори