Філологічний випуск 2022 – з Україною в серці!

В Україні літній випуск 2022 року – це особливий випуск, що увійде в історію. Це перший випускний Факультету філології та журналістики Уманського державного університету імені Павла Тичини з моменту незалежності нашої держави, що відбувся в умовах воєнного стану.

11 серпня 2022 року в онлайн-форматі філологічна родина зібралася, щоб розділити свято з нагоди присвоєння випускникам ступеня вищої освіти «Бакалавр» і «Магістр». У надскладний для країни час зібрання було пронизане вдячністю нашим захисникам, нашим Героям, які оберігають нас, виборюючи для нас життя і свободу, наближаючи перемогу України.

Координатор заходу, заступник декана з виховної роботи Наталія Осіпенко у вступному слові зазначила: «Звісно, настрій не святковий, бо йде війна… Проте цей важливий для філологічної родини і кожного випускника день ми хотіли зробити пам’ятним. Випуск бакалаврів і магістрів – це роки праці всього нашого колективу: ми вкладаємо і свої знання, і душу в молодь, прищеплюємо патріотизм, щоб отримавши обраний фах, кожен міг розбудовувати Україну».

Щемно привітала з днем випуску декан факультету філології та журналістики, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти Валентина Коваль, побажала здоров’я, щастя та перемоги.

Наказ про видачу дипломів здобувачам вищої освіти зачитала голова державної екзаменаційної комісії, доктор педагогічних наук, професор Лариса Йовенко.

Душевні слова-привітання пролунали від Тетяни Жили, кандидата філологічних наук, доцента кафедри практичного мовознавства, куратора 44, 44а групи.

Період студентства не випадково називають найкращим у житті. Він не обмежується парами, однокурсниками і гуртожитком. Це щось набагато більше. Цілий світ, який допомагає виплекати Особистість. Завдяки рокам, проведеними в Університеті, кожен має нагоду стати тим, ким він завжди мріяв, займатися тим, до чого найбільше лежить душа, студентські роки залишаються в пам’яті назавжди.

Від випускниці Оксани Цапенко з особливим трепетом пролунали слова вдячності батькам за любов і підтримку, викладачам – за науку й пізнання таїни Слова, а також одногрупникам – за щиру дружбу, взаєморозуміння та радість спілкування впродовж навчання в університеті.

Наші випускники талановиті, багатогранні у своїй творчості, про що засвідчив презент – фотощоденник спогадів про студентські роки.

Для любих випускники лунали відеовітання від студентського самоврядування.

Щиро вітаємо випускників! Саме перед сьогоднішніми випускниками вже зовсім скоро постане завдання відбудовувати Україну, ще більш красиву, могутню і головне – вільну та мирну.

Щастя і долі вам!

Слава українським філологам!

Слава Україні!

 

Факультет філології та журналістики УДПУ імені Павла Тичини

 

Схожі публікації


Догори