Студенти привітали захисників із Великоднем

З нагоди величного християнського свята студентсько-викладацький колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини долучився до благодійної акції «Великодній кошик для солдата».

Щоби приємні миті святкування Великодня відчули наші бійці в зоні АТО, представники всіх факультетів та інституту активно готували все необхідне: пасхи, цукерки, печиво, фрукти, вітаміни, предмети особистої гігієни.

Студенти-економісти виготовили великодні листівки, в яких побажали нашим захисникам радісного свята, миру, щастя та повернення додому. Студенти факультету професійної та технологічної освіти випекли кілька десятків запашних пасок.

Зібрану волонтерську допомогу університетська спільнота передала в міськрайонну волонтерську організацію «Разом». Їі представник Інна Титаренко щиро подякувала усім студентам, викладачам, співробітникам за небайдужість та підтримку благочинної ініціативи. Інна Титаренко зазначила, що святкові листівки та періодика будуть відправлені в Іспанію, де проходять реабілітацію поранені та звільнені з полону українські бійці, інші речі будуть відправлені в найгарячіші точки проведення антитерористичної операції.


Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Схожі публікації


Догори