Студенти Уманського педагогічного «міняли ВСЕ на ВСЕ»

Студенти Уманського педагогічного «міняли ВСЕ на ВСЕ»5 листопада в Уманському педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася розважально-соціальна акція «Міняю ВСЕ на ВСЕ». Організували її студенти факультету соціальної та психологічної освіти.

На спеціально облаштованому столі організатори розклали купу приємних і потрібних дрібничок. Кожен міг обміняти будь-яку свою річ на ту, що була на столі. Студенти не соромилися, сміливо вивертали кишені та бралися вимінювати різноманітні речі.

Найпопулярнішими в цей день виявилися ручки, сірники та повітряні кульки.

Проте у ході акції вдалося обміняли різдвяну іграшку на навушники, водну черепашку на вишневий джем, кольорові маркери на лак для нігтів, і, навіть, популярні колись «стрибунці» на гривні.

Організатор акції координатор соціально-психологічної служби Ольга Підгорна пояснила, – «Ми хотіли показати цими обмінами, що в університеті можна провести час не тільки на парах, а й ось так, у дружньому колі посміятись. Наша акція – це ніби яскрава фарба на сірі студентські будні. Не все так погано, як здається, а проблеми можна вирішити, і встигнути отримати насолоду від студентського життя. Окрім того, серед усіх цих дрібниць можна випадково знайти якусь давно омріяну і потрібну річ!».

Також вона додала, що сам професор Альбус Дамблдор казав, що світло можна знайти навіть у темні часи. Тож нехай сесія не зробить молодь злою та пригніченою, а студентсько-психологічна служба не дасть сумувати студентам.

У наступні дні на УДПУ-вців чекатимуть акції «Роздача повітряних кульок», соціальна акція «Поміняй цигарку на цукерку», благодійний ярмарок «Готуй сам» та інші незвичайні дійства.

За матеріалами Умань-інфо


Студенти Уманського педагогічного «міняли ВСЕ на ВСЕ»Студенти Уманського педагогічного «міняли ВСЕ на ВСЕ»

Схожі публікації


Догори