Семінар-нарада для керівників закладів освіти й голів профспілкових організацій

Івано-Франківська обласна організація Профспілки продовжує виїзні семінар-наради для керівників закладів освіти і голів профспілкових організацій громад області. 

Так, 9 березня 2023 року голова обласної Профспілки Зоряна Король та заступниця голови Уляна Гураль за участю голови Коломийської міської організації Профспілки Віри Пилипчук, зустрілися з керівниками та головами Профспілки закладів освіти міста Коломиї. 

Незважаючи на те, що зустріч відбувалася в укритті, в умовах повітряної тривоги, учасники активно обговорили питання змін в законодавстві про працю, в сфері освіти та атестації. Також актуальними були питання колективно-договірної роботи та мотивації профспілкового членства, особливо в умовах воєнного стану. 

Незважаючи на складні умови сьогодення, працівники, як ніколи, потребують підтримки Профспілки і поповнюють її ряди. 

10 березня така ж семінар- нарада відбулася для керівників та голів Профспілки закладів освіти Галицької та Більшівцівської територіальної громад. 

У роботі заходу взяли участь начальник відділу освіти Галицької міської ради Іван Матейко, спеціалісти відділу, а також голова Галицької об’єднаної Профспілки працівників освіти і науки України Ігор Петраш.

Учасники семінар-наради мали змогу обмінятися думками та отримати фахові відповіді на проблемні питання.

 

Івано-Франківська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори