Навчання керівників в освітньому хабі у Проліску

Нещодавно у вільний від інших занять та заходів час в освітньому просторі для внутрішньо переміщених вчителів, викладачів та студентів «Освіта без обмежень», що облаштовано у профспілковому пансіонаті «Пролісок», відбулося онлайн навчання керівників освітніх закладів Трускавецької міської територіальної громади. 

Ініціатором заходу виступив Центр професійного розвитку педагогічних працівників, який очолює Інна Форемна. Скористалися, каже, достатністю в освітньому хабі робочих місць та інтернет-обладнання, провели пізнавальну ділову розмову.

Зважаючи на численні звернення і запитання освітян, визначали тему лекції і обрали – «Кейс сучасного керівника закладу освіти». З презентацією теми виступила сама керівник трускавецького Центру професійного розвитку педпрацівників. 

Актуальним був й інший аспект навчання – «Психологічна підтримка та емоційний інтелект», про це поговорила з учасниками консультант Центру, кандидатка психологічних наук, доцентка Дрогобицького педуніверситету Галина Ожупко. 

За словами Інни Форемної, умови праці в освітньому хабі пансіонату дають можливість планувати й наступні очні та онлайн заняття з освітянами міста.


 Довідково

Проєкт «Освіта без обмежень» реалізують ГО «Інститут громадської освіти та праці» у партнерстві з Профспілкою працівників освіти і науки України за сприяння Програми розвитку ООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Думки, рекомендації та висновки, викладені в статті, не обов’язково відображають офіційну позицію ПРООН, ООН, ЄС та/або інших міжнародних партнерів. 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Ольга Лобарчук, Львів 

Фото автора 

Освіта без обмежень

Схожі публікації


Догори