Студентський хаб – старт молодого вчителя

Наприкінці вересня 2020 року в освітньому хабі «NotBox» Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбулася презентація проєкту «Студентський хаб – старт молодого вчителя».

Цей проєкт реалізується за підтримки Вінницької міської ради та має на меті активізацію діяльності хабу та навчання студентів основам грантової діяльності.

Враховуючи карантинні обмеження, до участі наживо долучилися 10 студентів. Але усі підписники сторінки ВДПУ в Інстаграмі мали можливість переглянути пряму трансляцію події.

Із вітальним словом до студентства звернулася ректору університету Н. І. Лазаренко. Також Наталія Іванівна відзначила автора назви «NotBox» Анастасію Лисак, студентку 3-го курсу факультету фізичного виховання і спорту, та вручила їй символічний подарунок – павербанк із логотипом хабу.

Студенти отримали також подарунок від відділу молодіжної політики Вінницької міської ради – тематичну настільну гру про наше місто «Вінницький пан». Вручила його й побажала успіхів у реалізації проекту представник відділу Людмила Старушко.

Гостей радо приймала команда хабу: про основні напрями діяльності розповіла Тетяна Дрозд, зміст і завдання проєкту розкрила Альона Мартинюк.

 

За матеріалами сайту ВДПУ імені Михайла Коцюбинського

Схожі публікації


Догори