Спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області

14-15 вересня 2018 року відбулася спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області, у якій взяли участь 27 команд з районів, міст та об’єднаних територіальних громад області.

Урочисте відкриття спартакіади відбулося на стадіоні «Олімп» Вінницького національного технічного університету.

У церемонії відкриття взяли участь голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, начальник Вінницького обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту МОН України Геннадій Бочарьов, голова Вінницької міської організації Профспілки працівників освіти Петро Соловей, провідний спеціаліст Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Олександр Гуцал, директор Обласного Будинку культури учителя Тетяна Мельник, перший проректор з навчально-виховної роботи Вінницького техуніверситету Олександр Василевський.

Хвилиною пам’яті було вшановано одного із постійних учасників обласної спартакіади, вчителя із Бершадського району, який загинув у зоні АТО, Юрія Барашенка та всіх, хто загинув на сході держави, захищаючи її цілісність.

Із вітальним словом до учасників змагань звернулися голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов і начальник обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту МОН України Геннадій Бочарьов. Вони висловили думку, що всі ми маємо бути сильнішими за свого ворога і духовно, і морально, і фізично, щоб перемогти і щоб в Україні панував мир, за який і боровся Юрій Барашенко. Також побажали педагогам вдалих стартів та успішних фінішів.

Педагогів-спортсменів Вінниччини під час урочистого відкриття змагань вітали вокальними, хореографічними та акробатичними номерами юні вінничани.

Після урочистої частини спартакіади розпочалася запекла боротьба за перемогу в шести видах спорту: легка атлетика, міні-футбол, настільний теніс, кульова стрільба, шахи та шашки.

За результатами змагань І місце виборола команда Ямпільського району, ІІ місце посіли спортсмени Бершадського району, а замкнули трійку лідерів педагоги Калинівського району.

Переможці були нагороджені кубками та преміями Вінницького обкому Профспілки працівників освіти і науки (за І місце – 2000 гривень, за ІІ – 1500 гривень, за ІІІ – 1000 гривень).

Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори