Доманівська районна організація Профспілки навчається інтерактивно

Доманівська районна організація Профспілки навчається інтерактивноВиїзний районний семінар-навчання голів профкомів і профорганізаторів Доманівської районної організації Профспілки працівників освіти відбувся 20 квітня цього року на базі Богданівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів.

У центрі уваги учасників семінару було питання психологічного спрямування – ознайомлення з методами успішного подолання професійного стресу, системою психологічного розвантаження, збереження особистісних ресурсів працюючої людини.

Відкрила семінар голова Доманівської райради профспілки Дунаєвська Г.О. У своєму виступі вона відзначила, що семінар проводиться на базі новозбудованої школи, де створені найсучасніші умови для навчання учнів і праці вчителів, де панує атмосфера співпраці, згуртованості й творчості.

У рамках семінару директор Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. Поспєлов О.В. і голова профкому Кабанець Н.М. провели екскурсію школою і презентували роботу педагогічного колективу, розповівши про його здобутки і досягнення.

Практичну частину семінару – психологічний тренінг проводили Чернюк С.В., начальник Доманівського РЦ і Чорна О.М., завідувач РМК відділу освіти Доманівської РДА. Ведучі тренінгу ознайомили профспілкових лідерів із поняттям «професійного вигорання», застосували інтерактивні вправи і прийоми, що допомагають у сучасному, насиченому стресами житті, підтримувати у себе і колегах позитивні, оптимістичні цінності, проявляти цілеспрямовану турботу про здоров’я, провели тестування «Чи вмієте ви бути щасливим?».

Завершився семінар щирим пісенним подарунком від профактиву Богданівської школи і жвавим обговоренням тих психологічних аспектів профспілкової роботи, які, на думку присутніх, були сучасно і по-новому розглянуті в ході семінару-навчання.



За матеріалами Миколаївської обласної організації Профспілки


Доманівська районна організація Профспілки навчається інтерактивноДоманівська районна організація Профспілки навчається інтерактивно

Доманівська районна організація Профспілки навчається інтерактивно


Схожі публікації


Догори