Активні форми профспілкового навчання з соціально-правових питань на Миколаївщині

Активні форми профспілкового навчання з соціально-правових питань на МиколаївщиніНа базі Очаківської районної організації Профспілки працівників освіти і науки відбувся обласний міжрайонний, кущовий семінар-навчання.

Тема заходу – «Організація роботи профкому щодо здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю у загальноосвітніх навчальних закладах».

У роботі семінару взяли участь голови первинних організацій профспілки м. Очакова та Очаківського району, голови міських та районних організацій профспілки м. Миколаєва, Березанського, Веселинівського, Жовтневого, Миколаївського районів та працівники обкому Профспілки.

Відкрила семінар-навчання голова Очаківської районної організації профспілки Т.А. Джаноян. Голова ознайомила учасників семінару з досвідом роботи первинних організацій профспілки щодо дотримання законодавства про працю, а також практикою роботи профкомів, спрямовану на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників. Також учасникам семінару були продемонстровані мотиваційні профспілкові відеопроекти.

Практична частина семінару складалася з проведення групової форми роботи з питань моделювання та аналізу конкретних ситуацій членів профкому при вирішенні проблемних соціально-трудових питань у профспілковій організації.

Психолог районного відділу освіти В.С. Чумак провела ділову гру з розвитку громадської активності, інтенсивності передання інформації та оволодіння навичками застосування на практиці профспілкових знань та вмінь.

Для учасників семінару було організовано екскурсію до Очаківського музею мариністичного живопису імені Р. Судковського.

Миколаївська обласна організація Профспілки



Активні форми профспілкового навчання з соціально-правових питань на Миколаївщині

Схожі публікації


Догори