Районне свято педагогічних працівників Кельменеччини

Районне свято педагогічних працівників КельменеччиниУ прекрасну пору, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини променіють над землею, приходить до нас учительське свято.

Цього року 1 жовтня до районного будинку народної творчості та дозвілля прибули делегації навчальних закладів на урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

Настрій свята був підтриманий теплою сонячною дниною, звуками духового оркестру учнівського колективу Новоселицької школи під керівництвом М.М. Олійника.

Святкова зала гучними оплесками зустріла ведучу свята, заступника директора з виховної роботи Кельменецького ліцею Т.О. Адамчук.

Начальник управління освіти райдержадміністрації Л.І. Мартинюк зі словами глибокої поваги, щирої вдячності, подяки та найкращими побажаннями щастя та добра звернулася до всіх, хто присвятив себе нелегкій і відповідальній освітянській праці.

Особливо приємно відзначити, що у святкуванні взяли участь голова обласної державної адміністрації М.М. Папієв та депутат обласної ради А.О.Семенюк.

Михайло Миколайович долучився до привітань та подякував педагогам району, ветеранам освітянської ниви за творчу, самовіддану працю, за велику життєву науку. У подарунок до свята він вручив директору Бабинського загальноосвітнього навчального закладу В.В. Толошняк п’ять комп’ютерів.

Голова районної державної адміністрації М.О. Довгань привітав із Днем учителя, подякував педагогів за бездоганне виконання професійних обов’язків у навчанні та вихованні підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України. Всім присутнім освітянам побажав здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, розумних та кмітливих учнів.

На свято були запрошені перший заступник голови районної державної адміністрації В.Г. Карапчієвська, заступник голови районної ради А.І. Горобець, які привітали учасників з професійним святом та вручили нагороди.

За сумлінну працю в навчанні та вихованні підростаючого покоління кращим педагогам Л.І. Мартинюк та Т.М. Паламар нагородили грамотами управління освіти райдержадміністрації та райкому профспілки працівників освіти і науки Кельменецького району. Начальником управління освіти вручено подяки керівникам фермерських господарств та приватним підприємцям району за спонсорську допомогу у покращенні навчально-матеріальної бази освітніх закладів району.

У ході програми учасники мали змогу побачити виступи вихованців дошкільних навчальних закладів смт. Кельменців, сіл Бузовиця та Нелипівці.

Зі своєю концертною програмою виступила колишня випускниця Кельменецької гімназії, а нині бек-вокалістка дуету «Потап і Настя», член спілки естрадних співаків України Адамчук Марта.

Кельмененцька районна організація Профспілки,
Чернівецька область



Районне свято педагогічних працівників КельменеччиниРайонне свято педагогічних працівників Кельменеччини

Районне свято педагогічних працівників КельменеччиниРайонне свято педагогічних працівників Кельменеччини

Схожі публікації


Догори