Вшанування педагогів-ветеранів Ужгорода

Вшанування педагогів-ветеранів УжгородаДень вчителя – світлий і радісний, хвилюючий і святковий. Для кожного педагога, який сіє в дитячі душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю – цей день є особливим.

У рамках відзначення в області Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана та з нагоди Дня працівника освіти з ініціативи міського комітету профспілки в м. Ужгороді відбулося вшанування педагогів-ветеранів. Святкова зала Ужгородської спеціалізованої ЗОШ I-III ст. №2 4 жовтня 2012 року радо вітала вчителів-ветеранів, які вже завершили невтомну працю на шкільній ниві, виховали не одне покоління освічених ужгородців.

На міське свято був запрошений голова міста Ужгород Віктор Погорєлов, який привітав освітян з професійним святом і висловив вдячність за невтомну працю, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

До вітального слова долучилася ініціатор свята голова міської Профспілки Любов Попович, яка подякувала присутнім вчителям за вагомі здобутки у незамінній та благородній справі, педагогічну невтомність та побажала домашнього благополуччя і особистого щастя.

Серед запрошених гостей на святі були і заступник міського голови Володимир Фленько, начальник управління освіти Ужгородської міської ради Мар’ян Комарницький, депутат обласної ради Василь Ковач, які побажали ветеранам освітянської сфери відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.

Справжнім подарунком для всіх вчителів став святковий концерт, який подарували учні шкіл міста. Школярі віршованими рядками та музичними номерами привітали улюблених педагогів із професійним святом.

Святкова зустріч стала для вчителів-ветеранів справжнім днем радісних спогадів, наповненим емоціями від спілкування.

Любов Попович,
голова Ужгородського міського комітету Профспілки, Закарпатська область


Вшанування педагогів-ветеранів УжгородаВшанування педагогів-ветеранів Ужгорода

Вшанування педагогів-ветеранів Ужгорода

Схожі публікації


Догори