Освітяни Свалявщини – активні учасники обласної спартакіади

Освітяни Свалявщини – активні учасники обласної спартакіадиЧудової осінньої пори в місті Ужгороді відбулися фінальні обласні змагання Х Спартакіади між працівниками освітньої галузі.

Честь представляти Свалявський район випала чоловічій волейбольній команді, яка в напружених відбіркових зустрічах довела своє право виступати у вирішальних матчах.

Свою силу волейбольна дружина зі Свалявщини довела й на ужгородських майданчиках. Суперниками були команди з міста Хуст, Іршавського та Ужгородського районів, які стали гідними суперниками. Але наполегливі тренування і командна гра освітянської чоловічої команди дали найкращі з очікуваних результатів – чемпіонство області та підтвердження високого рівня волейболу в Свалявському районі.

Свій вклад в перемогу внесли вісім волейболістів, а саме: Плоскіна Василь Іванович (тренер ДЮСШ), Левко Іван Іванович (вчитель фізкультури Свалявської ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Скукіс Василь Францісович (тренер ДЮСШ), Коваль Іван Іванович (вчитель фізики Березниківської ЗОШ І-ІІІст.), Куліш Михайло Іванович (вчитель фізкультури Березниківської ЗОШ І-ІІІ ст.), Пацан Віталій Михайлович (директор Дусинської ЗОШ І-ІІІ ст.), Папіш Михайло Ілліч (вчитель фізкультури Свалявської ЗОШ І-ІІІ ст. №3) та керівник команди Попович Володимир Васильович (вчитель Свалявської ЗОШ І-ІІІ ст. №3).

Вперше молода сім’я Реблян (мама Реблян Н.В. – психолог Свалявської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Реблян Віктор Васильович – майстер районної електромережі, Реблян Денис Вікторович – учень 3-Б класу Свалявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3) взяла участь у змаганнях з сімейних стартів в рамках обласної спартакіади працівників освітньої галузі. Хоча VIII місце не є призовим, радості від поїздки та спортивного азарту не було меж. Є над чим працювати для перемоги в майбутньому, а вона буде, в цьому впевнений третьокласник Динис Реблян.

Змагання, як завжди, були проведенні за сприяння управління освіти Закарпатської облдержадміністрації та обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Виступу ж Свалявських освітян на спартакіаді сприяв відділ освіти Свалявської райдержадміністрації та районний комітет галузевої Профспілки.


Марія Немеш,
в.о. голови Свалявського районного комітету Профспілки,
Закарпатська область

Схожі публікації


Догори