Пансіонат «Учитель»: освітяни країни діляться враженнями про відпочинок

Пансіонат «Учитель»: освітяни країни діляться враженнями про відпочинокПідійшов до кінця сезон літнього відпочинку в пансіонаті «Учитель» Кримської республіканської організації Профспілки працівників освіти і науки України, що знаходиться у прекрасному місті Ялта. Із червня до серпня 2013 року тут відпочивали та оздоровлювалися 585 вчителів з усіх куточків України та Криму.

Лідерами організації відпочинку цього року стали Запорізька, Донецька, Дніпропетровська організації Профспілки й, звичайно ж, господарі пансіонату – кримчани.

Із приходом осені у пансіонаті розпочнеться діловий сезон – семінари, наради, конференції. Його учасникам «Учитель» забезпечує усі належні умови для проведення робочих заходів. А для розбавлення напруженої роботи – пропонує екскурсії та різноманітні розваги. Цьогоріч ми очікуємо профактиви Криму, Волині, Запоріжжя, Мелітополя.

Хочемо поділитися рядками із книги відгуків про перебування та літнє оздоровлення у пансіонаті. Ми щиро дякуємо усім за добрі слова і чекаємо освітян у будь-яку пору року.

Приїздіть в «Учитель» – відпочиньте душею!

Із книги відгуків:

«Ми сердечно дякуємо пансіонату «Учитель» за чудовий відпочинок. Особливо – за увагу персоналу, комфорт та справжній зелений оазис на території. Багато яскравих вражень від чудового пляжу та екскурсій у Кримський гірсько-лісовий заповідник!
Тетяна Данильченко, смт Широке,
Дніпропетровська обл., ЗОШ №1



«… Чого не вистачає жінці для щастя? Трохи відпочити від кухні! Велика вдячність шеф-кухарю, усьому персоналу, які забезпечили нам повноцінний відпочинок. Їжа, приготована Вами дуже якісна та по-домашньому смачна. Гарного Вам здоров’я! Бажаємо ще багато років творити кулінарні дива для відпочиваючих у пансіонаті «Вчитель».
Н.С. Русаліна, Н.О. Бесінова. А.С. Остюченко,
АР Крим, Нижньогірский р-н
НВК «Школа-ліцей №1»


«Висловлюємо велику вдячність дирекції та персоналу пансіонату «Учитель» за справжню турботу від вас. Сніданки та обіди такі смачні, що згадуються й досі…
Приємне враження залишили й номери пансіонату – чисті, свіжі та акуратні. На пляж і назад на автобусі з вітерцем – краса. Видно, що є господар: скрізь прибрано й порядок. Щиро вам дякую!
А.Д. Швецов,
ст. викладач ФФК Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського,
16-ти кратний чемпіон світу, майстер із гирьового спорту міжнародного класу



Т.М. Гладишева,
директор пансіонату «Учитель»


Пансіонат «Учитель»: освітяни країни діляться враженнями про відпочинок

Пансіонат «Учитель»: освітяни країни діляться враженнями про відпочинокПансіонат «Учитель»: освітяни країни діляться враженнями про відпочинок

Схожі публікації


Догори