Кропітка праця заради добробуту спілчан

Кропітка праця заради добробуту спілчанБудь-яка праця потребує оцінювання, підбиття підсумків, щоб намітити нові горизонти, знайти шляхи вдосконалення. З такою метою 19 лютого 2015 року у великій актовій залі зібралися делегати звітно-виборної конференції первинної профспілкової організації працівників Одеського національного економічного університету.

Голова профкому Тетяна Сергіївна Корольова докладно відзвітувала про п’ятирічну роботу профкому, зокрема у справі захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки, про організаційно-масову, культурно-масову, спортивну та оздоровчу роботу, охорону праці та покращення умов праці працівників. За сухими цифрами доповіді стояла кропітка, щоденна праця, сповнена турботою та бажанням допомогти людям.

Ми живемо в складний час, і, на жаль, більшість людей соціально не захищені. Профком університету намагається такий захист надавати тим, хто цього потребує. Це і оплата ліків хворим, матеріальна допомога нужденним, різні доплати та надбавки за шкідливі умови праці тощо. Особлива сфера опікування – ветерани. Про те, що така увага є дуже важливою тим, хто віддав університету багато років свого життя, щиро розповіла колишній голова профкому навчального закладу – В.В. Мащевська.

Для багатьох викладачів і співробітників університет – це не лише місце роботи, а й родина однодумців, соратників, друзів. Тому завжди зворушливими є заходи, які проводить профком для дітей співробітників, зокрема, виставки творчих робіт, новорічна ялинка. Піклуються і про дозвілля та відпочинок працівників. Можливість відвідати театральні вистави, музичні концерти дуже цінують викладачі університету.

Багато хто з теплотою згадує чудові подорожі Україною! Виділяються кошти і на оздоровлення працівників університету. Традиційним є санаторно-курортний відпочинок, а також можливість відчути красу і безмежність чудових просторів Кароліно-Бугазу в університетському таборі «Економіст».

Ефективна робота профкому неможлива без підтримки керівництва університету, яке представляли на конференції в.о. ректора, проректор з наукової роботи А.І. Ковальов, та проректор з науково-педагогічної, виховної роботи та міжнародних зв’язків Г.І. Шубартовський.

У своїй промові А.І. Ковальов наголосив, що адміністрація університету будує відносини з профспілковим комітетом на основі соціального партнерства і налаштована на підтримку всіх ініціатив, які спрямовані на покращення умов праці та життя співробітників і викладачів.

Високо оцінила роботу профкому університету голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Н.О. Дубовик, особливо відзначивши результативну співпрацю ректора ОНЕУ М. І. Звєрякова і голови профспілкової організації Т.С. Корольової.

За підсумками багатогранної праці і результатами голосування головою профкому Одеського національного економічного університету обрано Тетяну Сергіївну Корольову.

Щиро вітаємо та бажаємо натхненної праці!

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеського обласного комітету Профспілки


Кропітка праця заради добробуту спілчан

Схожі публікації


Догори