Підбито підсумки Тижня охорони праці в Білій Церкві

Підбито підсумки Тижня охорони праці в Білій ЦерквіЗгідно з планом роботи 28 квітня 2015 року в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 20 проведено Тиждень охорони праці.

Захід відбувся під девізом «Приєднуйся до формування превентивної культури охорони праці». Для проведення Тижня охорони праці було створено оргкомітет, який і розробив план заходів тижня.

Протягом цих днів було перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, відповідних інструкцій, ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці, безпеки життєдіяльності з учнями, працівниками, журналу адміністративно-громадського контролю, проведення атестації робочих місць та виконання положень розділу з охорони праці колективного договору.

У цей же період проведено профспілковий урок з теми «Охорона праці неповнолітніх» вчителем історії та правознавства Тамарою Борисівною Гончар; вікторину для учнів початкових класів з теми «Бережи своє здоров'я» провела голова профспілкового комітету школи Надія Михайлівна Куницька.

Результатом адміністративно-громадського контролю стало неформальне обговорення цих питань на засіданні профкому за участю соціальних партнерів.

У спільному засіданні адміністрації та профспілкового комітету про підбиття підсумків тижня охорони праці взяли участь начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик та голова Білоцерківської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Валентин Павлович Чепурченко.

Білоцерківська міська організація Профспілки


Підбито підсумки Тижня охорони праці в Білій ЦерквіПідбито підсумки Тижня охорони праці в Білій Церкві

Підбито підсумки Тижня охорони праці в Білій ЦерквіПідбито підсумки Тижня охорони праці в Білій Церкві

Схожі публікації


Догори