І знову м’яч влучив у ціль!

І знову м’яч влучив у ціль!Початок нового навчального року співпав з відкриттям Х Спартакіади членів Херсонської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
Змінивши звичні дошку і крейду на спортивну форму, 22 команди прибули на берег Чорного моря для участі у спортивних змаганнях.

Змагання відкрила королева спорту – легка атлетика, яка об’єднала і майстрів, і початківців. Світових рекордів встановлено не було, але боротьба була запеклою – поступатися ніхто не збирався. Перемогла команда Нововоронцовського району.

Здавалося найспокійніший вид спорту – шахи, але яку бурю емоцій він викликав! Перемога за командою Бериславського педагогічного коледжу.

Ніщо не змогло завадити прагненню перемоги спортсменам з настільного тенісу – навіть 35 градусна не вереснева спека. Перше місце здобула команда Генічеського району.

Представникам пляжного волейболу повезло найбільше – їх обвівав морський вітерець, змагання відбувалися на самому березі моря. Легкі , підтягнуті, вони прикували до себе погляди всіх вболівальників і відпочивальників, примусили хвилюватися – кому ж дістанеться жадана перемога. Найкращими були представники Цюрупинського району.

В улюбленому виді спорту – міні футбол відкрила себе футбольна команда Горностаївського району, яка впевнено прийшла до перемоги.

Закривав Спартакіаду найемоційніший вид – перетягування канату, який не залишив байдужими нікого з присутніх. Під шквал емоцій вболівальників команда Голопристанського району впевнено перемогла.

Швидко плине час, і у фіналі удача посміхнулась команді Цюрупинського району на чолі з головою районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Л.О. Охременко. Друге загальнокомандне місце посіла команда Генічеського району, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України А.А. Поліщук. Третє місце вибороли господарі місця проведення Спартакіади, команда Скадовського району, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Л.Л.Пригодич.

Прийшов час повертатися до дому, але в очах кожного можна було прочитати сподівання про швидку зустріч на наступних змаганнях. Адже це не лише спортивні змагання, а і можливість відпочити, поспілкуватися зі своїми колегами, поділитися своїми досягненнями.

Лариса Поліщук, Ольга Ігнатейко,
власкори Херсонської обласної організації Профспілки


І знову м’яч влучив у ціль! І знову м’яч влучив у ціль!

І знову м’яч влучив у ціль! І знову м’яч влучив у ціль!

Схожі публікації


Догори