Спорт об’єднує і дарує радість освітянам Херсонщини

Спорт об’єднує і дарує радість освітянам ХерсонщиниЗа ініціативою лідерів обласної організації Профспілки, департаменту освіти і науки, молоді та спорту, управління фізичної культури та спорту члени Всеукраїнської організації Профспілки працівників освіти і науки України закладів, установ, організацій освіти Херсонщини на декілька днів змінили звичний діловий стиль на спортивну форму, а крейду в руках – на спортивний інвентар.

Спільною постановою було оголошено проведення 5-7 вересня 2013 року на узбережжі Чорного моря у курортному містечку Лазурне ІХ спартакіади працівників загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних закладів освіти, а 8-9 вересня – професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

Під час урочистого відкриття до учасників змагань звернулись директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації Андрій Яценко , голова обласної організації освітянської профспілки Людмила Кучерява, начальник управління фізичної культури та спорту в Херсонській області Юрій Кан, перший заступник голови Скадовської райдержадміністрації Віталій Кулюк. Вони відзначили велику значимість подібних змагань та побажали спортсменам вдалих стартів.

Затягнуте хмарами вересневе небо, легкий осінній дощ не зіпсували настрій присутніх. Представники 21 районної, міської організацій Профспілки вступили у боротьбу за спортивні нагороди та за Кубок губернатора Херсонської області. Програма змагань насичена і проходила з кількох видів: міні-футболу,пляжного волейболу, легкої атлетики, шахів,тенісу,перетягування канату.

Переможцями визнано освітян Чаплинського району ( голова районної організації Профспілки Євген Поляков), на другому місці представники Генічеського районну ( голова районної організації Андрій Поліщук), на третьому місці господарі – освітяни Скадовського району (голова районної організації Профспілки Людмила Пригодич), яких нагородили кубками та грамотами. Переможці у всіх видах були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Естафету спортивних змагань підхопили 13 первинних профспілкових організацій профтехосвіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Змагання проходили з пляжного волейболу, шашок, настільного тенісу та загальної фізичної підготовки.

Стомленим, але щасливим відчував себе кожен учасник змагань. Освітяни з задоволенням поспілкувалися з колегами та друзями, набули нових спортивних навичок, які в новому навчальному році зможуть передати своїм вихованцям.

Вітаємо переможців, призерів та організаторів спартакіади з її успішним проведенням і бажаємо нових перемог та звершень!

Лариса Поліщук,
власкор Херсонського обкому Профспілки


Спорт об’єднує і дарує радість освітянам Херсонщини    Спорт об’єднує і дарує радість освітянам Херсонщини

Спорт об’єднує і дарує радість освітянам Херсонщини    Спорт об’єднує і дарує радість освітянам Херсонщини

Схожі публікації


Догори