Вчительський форум означив напрями діяльності нового навчального руху

Вчительський форум означив напрями діяльності нового навчального рухуНа вчительському форумі, у Горохівському районі, що на Волині, начальником відділу освіти В.І. Біликом було підбито підсумки роботи за минулий навчальний рік, детально проаналізовано всі аспекти педагогічної діяльності та намічено чіткі основні напрями діяльності у новому навчальному році згідно вимог часу.

Для педагогів району цей рік буде знову творчим, сповненим повагою до чудових освітянських традицій і нововведень, продовженням багатьох реформ у галузі освіти не лише району, а й усієї України, навколо яких сьогодні розгорнуто багато дискусій.

Своїми думками і пропозиціями ділилися педагоги району: вчитель української мови ЗОШ І-ІІІ ст. м. Берестечко Зоя Знаковська, директор ЗОШ І-ІІ ст. с. Ощів Наталія Притолюк, заступник директора НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –гімназія» м. Горохів Любов Бойко, практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підбереззя, голова райкому Профспілки працівників освіти і науки України Є.В. Карп’як.

Грамотами відділу освіти Горохівської райдержадміністрації нагороджено кращі колективи за підготовку до нового навчального року.

За ініціативи профспілкової організації освітян, у районі уже третій рік оголошено конкурс на «Краще шкільне подвір’я», метою якого було залучити учнівські та трудові колективи до роботи по покращенню благоустрою та ландшафтного дизайну територій закладів освіти, обладнання спортивних майданчиків, озеленення шкільної території та зони відпочинку (посадка дерев,кущів оформлення квіткових клумб, створення алей першокласників та випускників), покращення екологічного стану шкільних подвір’їв і прилеглої території як складової частини навколишнього середовища, що впливає на здоров’я дитини, виховання в учнів екологічної культури, бережливого ставлення до зелених насаджень на шкільній території в цілому, створення атмосфери співпраці учнів, педагогів і батьків.

За рішенням комісії грамотами відділу освіти і райкому Профспілки та грошовими винагородами нагороджено переможців конкурсу.

Президією профспілки із профбюджету виділено кошти в сумі 12 600 грн: за перше місце – 1500 грн, за друге – 1000 грн і за третє – 500 гривень. Багатьом колективам оголошено подяку за участь у конкурсі.

Горохівська районна організація Профспілки,
Волинська обл.

Схожі публікації


Догори