Підбито підсумки роботи районних, міських організацій Профспілки Миколаївської області у 2011 році

Підбито підсумки роботи районних, міських організацій Профспілки Миколаївської області у 2011 роціТрадиційно, на початку нового року, президія Миколаївського обкому Профспілки працівників освіти і науки України, за встановленими показниками, підбиває підсумки обласного рейтингу районних, міських організацій Профспілки, нагороджуючи переможців пам’ятними статуетками «Ніка».

За підсумками роботи у 2011 році І місце посіла Первомайська районна організація.

Очолює районну організацію Профспілки Вороніна Л.П., яка є головою культурно-масової комісії обкому профспілки, членом контрольно-ревізійної комісії ЦК Профспілки.

Питання розвитку соціального партнерства, удосконалення соціального діалогу рік у рік посідають все більш помітне місце в діяльності Первомайської районної організації.

Тісна співпраця з профкомами навчальних закладів, розуміння потреб і запитів працівників освіти, підтримка з боку начальника відділу освіти, – дають позитивні результати.

Спільно з профактивом, відділом освіти, Людмила Петрівна намагається створити в районі такі умови, щоб реалізувались права освітян на відпочинок, духовний, фізичний і творчий розвиток.

Спілчани Первомайського району говорять про свою голову, що вона відкрила формулу щирого спілкування, доброзичливого ставлення до людей, творчого пошуку.

ІІ місце в рейтинговій оцінці діяльності профспілкових організацій посіла організація міста Первомайська.

Профспілковий лідер міської освітянської організації Сисоєва І.В. переконана: щоб гідно захищати спілчан, потрібно йти в ногу з часом, використовуючи також і прогресивні технології.

Свідченням цьому є створення веб-сторінки на сайті відділу освіти, інформаційне забезпечення спілчан. Колектив освітян міста працює над тим, щоб кожний заклад освіти мав своє обличчя, тому постійно працюють над оновленням освіти. Дбає про це і профспілка, приймаючи активну участь в усіх освітянських заходах. Рада профспілки надійно захищає права людей праці, а Ірина Володимирівна – лідер, який достойно зберігає традиції профспілкового руху.

ІІІ місце в рейтинговій оцінці діяльності профспілкових організацій посіла Новоодеська районна організація Профспілки. Очолює організацію Погоріла О.Г.

Яскрава особистість, у якій поєднались якості педагога, справжнього організатора, а головне – це її неповторність. Бо вона по справжньому любить людей. Людяність, зовнішня краса, відповідальність: це – Олександра Георгіївна.

З багатьма проблемами та питаннями йдуть до неї працівники навчальних закладів, і для кожного з них є в неї добра порада, тепле, щире слово.

Робити колегам добро, піклуватися про них, жити їхніми радощами і турботами, допомагати їм у вирішенні життєвих питань – праці, здоров’я, побуту, відпочинку – це основне в роботі голови Новоодеської районної організації Профспілки.


Миколаївський обласний комітет Профспілки



Підбито підсумки роботи районних, міських організацій Профспілки Миколаївської області у 2011 році

Схожі публікації


Догори