Яскраве та захоплююче дійство в Носівському районі відбулося завдяки зусиллям соціальних партнерів

Яскраве та захоплююче дійство в Носівському районі відбулося завдяки зусиллям соціальних партнерівУ березні Носівська районна організація Профспілки працівників освіти та відділ освіти Носівської РДА спільно організували та провели районний огляд-конкурс художньої самодіяльності «Веселка». На культурний захід завітали більше 150 осіб. І не дивно, адже найталановитіша освітянська спільнота району зібралася в стінах Носівської районної гімназії, де відбулося справжнє свято талантів.

Конкурсанти художньої самодіяльності змагалися у вокальному, хореографічному та декламаторському жанрах, вражали сценічною культурою та оригінальністю творчої манери, технікою та емоційністю виконання, артистичністю, силою і сценічною виразністю голосу.

В огляді взяли участь 15 освітянських колективів Носівщини, якими було підготовлено 27 художніх номерів у різних жанрах.

Свої номери художньої самодіяльності дарували глядачам талановиті працівники освітньої галузі, які підкоряли членів журі яскравістю костюмів, оригінальністю задумів та артистизмом.

Високі результати здобули  ансамблі піснярів при РБДЮТ (керівник Боженко Алла), вокальне тріо Носівського ДНЗ «Барвінок» (керівник Підгаєцька Неля) та колектив Держанівського НВК (керівник Чорна Ніна), «Приз глядацьких симпатій» отримала вчителька Червонопартизанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Лапко Ірина.

Глядачі районного огляду вкотре переконалися, що наші освітяни творчі, талановиті і просто надзвичайні.

 

Олена Друзь,

голова Носівської районної організації Профспілки, Чернігівська область

Яскраве та захоплююче дійство в Носівському районі відбулося завдяки зусиллям соціальних партнерів Яскраве та захоплююче дійство в Носівському районі відбулося завдяки зусиллям соціальних партнерів

 

Яскраве та захоплююче дійство в Носівському районі відбулося завдяки зусиллям соціальних партнерів Яскраве та захоплююче дійство в Носівському районі відбулося завдяки зусиллям соціальних партнерів

 

Схожі публікації


Догори