Кубок з волейболу серед профспілчан Волині

Кубок з волейболу серед профспілчан Волині10 червня 2016 року відбулися змагання Кубка з волейболу «Освітянське літо», присвячені 20-й річниці Конституції України.

Захід був проведений на  спортивному майданчику позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького району).

Уперше складовою Дня здоров’я були спортивні змагання з волейболу серед працівників обласних закладів освіти. Мабуть, кожен із нас хоча б одного разу в спортивному залі чи на пляжі спробував свої сили у цій динамічній і захоплюючій грі, яка є однією з наймасовіших і найулюбленіших. Ректор інституту, кандидат історичних наук, доцент Петро Степанович Олешко зазначив, що це був історичний день у житті волинських освітян, тому що вони започаткували ще одну спортивну традицію.

Учасників заходу привітали: профспілковий лідер волинських освітян Василь Григорович Грановський, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Володимирівна Плахотна,  голова ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації області,директор Луцького педагогічного коледжу Петро Микитович Бойчук, керівник обласного центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Миколайович Толстіхін. Гарного настрою від перебування у таборі та позитиву від участі у змаганнях побажали і представники «Сонячного», подарувавши спортсменам-аматорам музичне вітання.

Недаремно кажуть, що спорт вчить поважати суперника, незалежно на чиєму боці перемога. Саме така доброзичлива атмосфера панувала на волейбольному майданчику.

Володарями Кубка з волейболу «Освітянське літо» стали представники СК «Олімп» Луцького педагогічного коледжу (директор П. М. Бойчук).

Срібну медалі змагань завоювала команда Волинського інституту післядипломної освіти (ректор П.С.Олежко). Третє місце на турнірі посіла команда обласного ліцею-інтернату Волинської обласної ради (директор І. М. Лозовська). Активну участь у змаганнях взяла і команда Маяківського НВК «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – лінгвістичний ліцей (директор Є. М. Возняк). Усі волейбольні колективи, які брали участь у Кубку «Освітянське літо», отримали заслужені нагороди та пам’ятні сувеніри від організаторів заходу.

Традиційно змагання  закінчилися куштуванням смачного кулішу.

Голова Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Василь Григорович Грановський вважає, що такі заходи здружують і зближують профспілчан, а волейбольні змагання – це  засіб, який формує культуру гарного настрою.

 

Волинська обласна організація Профспілки

 

\

Кубок з волейболу серед профспілчан Волині Кубок з волейболу серед профспілчан Волині

 

Кубок з волейболу серед профспілчан ВолиніКубок з волейболу серед профспілчан Волині

 

Кубок з волейболу серед профспілчан ВолиніКубок з волейболу серед профспілчан Волині

 

Схожі публікації


Догори