Законопроект №5130: зустріч представників студентського профактиву Вінниці з народним депутатом

16 грудня 2016 року за ініціативи Молодіжної ради обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та за підтримки голови обласної організації Профспілки С.Г. Пугачова відбулася зустріч представників студентського профспілкового активу з народним депутатом України С.В. Кудлаєнком.

Причиною зустрічі стало голосування 6 грудня 2016 року відверто антисоціально законопроекту №5130.

Запропоновані урядом зміни прямо порушують положення Конституції України в частині суттєвого звуження та, навіть, скасування належних громадянам соціальних та державних гарантій, зокрема однієї з найменш захищених верств населення – студентства.

Завдяки постійному інформаційному зв`язку, співпраці зі студентами Вінниччини, освітянською профспілкою народний депутат України С.В. Кудлаєнко не проголосував за зазначений законопроект і відразу ж відгукнувся на пропозицію зустрічі та обговорення проблеми, яка є надзвичайно гострою для студентів.

Під час зустрічі тривали пошуки конструктивних рішень, був розроблений план подальших дій, результатом чого стало запрошення студентів-профактивістів С.В. Кудлаєнком взяти участь в роботі профільного Комітету Верховної Ради України найближчим часом (орієнтовно вже в січні 2017 р.). Голова Молодіжної ради обласної організації Профспілки працівників освіти і науки О. П. Граматович передала звернення до народних депутатів України, підписане учасниками зустріч.

 

Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори