Створено первинки Профспілки Остерської та Батуринської ОТГ

Черговими профспілковими організаціями Профспілки працівників освіти і науки України, створеними на рівні об’єднаних територіальних громад Чернігівщини, стали Остерська та Батуринська.

Наприкінці березня спілчани освітніх закладів м. Остер прийняли рішення про створення первинної профспілкової організації Остерської ОТГ, яка представлятиме інтереси працівників у відносинах з міською радою і відділом освіти громади та захищатиме їх права. А як свідчить недавня ситуація з невиплатою заробітної плати працівникам освіти громади, новоутвореній первинці є над чим працювати. Головою організації обрана Надія Володимирівна Бобруйко.

31 березня члени Профспілки, які працюють у Батуринській ЗОШ та Городищенському НВК, одноголосно прийняли рішення про створення первинної профспілкової організації на рівні Батуринської громади.

Головою первинки обрано Олександра Івановича Лелюшка. На зборах були присутні голова обласної організації Профспілки Т.А. Матвеєва, юрисконсульт О.В. Лугина, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Батуринської міської ради Н.Г. Койдан та методист цього відділу освіти О.І. Допа.

У цей же день голова обласної організації Профспілки Т.А. Матвеєва та юрисконсульт О.В. Лугина відвідали ще одну об’єднану територіальну громаду – Коропську. Вони зустрілись з головою громади, а також взяли участь у пленумі комітету Коропської районної організації Профспілки, на якому розглядалось питання укладення угоди між відділом освіти Коропської ОТГ та районною організацією Профспілки.

 

Чернігівська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори