В НДУ обрано голову первинної профспілкової організації студентів

Третього жовтня 2017 року в актовій залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулася конференція первинної профспілкової організації студентів вишу.

На захід було запрошено ректора НДУ Олександр Самойленко, голову первинної профспілкової організації працівників Олексій Лейберов, представників студентського самоврядування. Конференцію відкрила заступник голови Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ніна Дудка.

Делегати  конференції заслухали інформацію про роботу профкому первинної профспілкової організації  студентів університету та нові напрями роботи.

Учасники конференції відзначили, що у звітному періоді профспілковим комітетом проведено результативну роботу у сфері соціально-економічного захисту студентів, культурної, оздоровчої роботи та розвитку туризму і спорту.

Разом з тим, були озвучені проблеми, які не було вирішено за попередній період: удосконалення механізму взаємовідносин між профкомом та студентською радою університету,  відкритість та  колегіальність  щодо прийняття рішень тощо.

На конференції відбулись вибори голови первинної профспілкової організації студентів та його заступника.

На посаду голови первинної профспілкової організації студентів були висунуті дві кандидатури: Сергій Іванюк та Дмитро Горнов. У залі засідання обидва претенденти представили свої передвиборчі програми, які до цього були опубліковані на офіційному сайті НДУ.

Заслухавши програми обох кандидатів, делегати конференції обрали головою первинної профспілкової організації  студентів НДУ Сергія Іванюка. Заступником голови профкому обрано Альону Бузюн.

Сергій Іванюк зазначив, що вважає необхідним оновити роботу профкому, сформувати нове бачення розвитку організації, знайти нові підходи до вирішення проблем та реалізувати задекларовані в програмі ідеї.

Ніна Дудка

заступник голови Чернігівської обласної організації Профспілки 

Схожі публікації


Догори