Славний ювілей авторитетного профспілкового лідера

Відповідальність профспілкового лідера перед членами профспілки, особливо сьогодні, незмірно зростає. Адже саме авторитет голови профкому, в переважній більшості, формує імідж самої профспілкової організації. Саме він визначає напрям руху й діяльності організації, задає тон роботі, мотивує й допомагає.

30 серпня 2018 року авторитетний профспілковий лідер – голова Центральної районної міста Маріуполя ради профспілки працівників освіти і науки України – Анатолій Степанович Переяслов святкує ювілей – 75-річчя!

На життєвому шляху чоловіка було чимало радісних і сумних моментів, але він щодня сумлінно працював на профспілковій ниві. Ця людина з 1989 року керує районною радою профспілки. Двічі обирався депутатом районної ради, був заступником голови Жовтневого райвиконкому, зараз є членом колегії  Жовтневого райвиконкому, головою координаційної ради профспілки та членом громадської ради при міськвиконкомі міста Маріуполя.

Своїми вчинками та справами вніс вагомий внесок у підвищення іміджу профспілки, багато зробив задля соціально-економічного захисту освітян району. І цей поважний ювілей він зустрічає в розквіті творчих сил та збагачений життєвим досвідом.

Дорогий ювіляре!

Своєю сумлінною довгорічною працею, доброзичливими стосунками з колегами ви заслужили глибоку шану і повагу.

Нехай ваша життєва дорога в’ється по висхідній, нагороджує здоров’ям, щастям, радістю та всіма земними благами.

Прийміть від нас щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров’я на довгі роки, добробуту та щасливого довголіття.


Кальміуська районна організація Профспілки, 

Донецька область 

Схожі публікації


Догори