Інтерактив у створенні позитивного іміджу профспілкової організації

Камінь-Каширська районна організація Профспілки працівників освіти і науки активно проводить інтерактивні заняття на тему «Роль профспілкового лідера у формуванні мотивації членства профспілчан».

У роботі  аходи взяли участь голови первинних профспілкових організацій Профспілки на чолі з головою районної Профспілки – Кузьмич Людмилою.

Метою їх проведення  було активізувати роботу первинок для створення  позитивного іміджу Профспілки у час територіального реформування та створення об’єднаних громад, мотивувати профспілкове членство, спонукати до активної громадської позиції та розвивати навички роботи з членами Профспілки.

Учасникам була представлена мультимедійна презентацію щодо мотивації профспілкового членства, усім були роздані робочі матеріали.

Впродовж занять профспілчани не залишалися пасивними слухачами, а активно долучалися до обговорень та виконання практичних завдань, підготовлених виступаючими.

Учасники окреслили головні засади профспілкового лідера та головні підходи до мотивації членства у Профспілці.

Наприкінці заняття усі висловили свою точку зору щодо подальших перспектив розвитку Профспілки Камінь-Каширського райони, а Людмила Олександрівна подякувала за плідну роботу.

Волинська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори