Профспілкове навчання в інтересах спілчан Миколаївщини

Відповідно до плану роботи Миколаївського обласного комітету Профспілки, у приміщенні Новобузького центру позашкільної освіти, 29 вересня 2020 року, відбувся обласний, регіональний семінар-навчання на тему: «Позиція Профспілки – захищати соціально-трудові права».

У роботі семінару взяли участь голови первинних профспілкових організацій  Новобузького району та голови районних організацій Профспілки Казанківського району О.П. Дьоміна, Вітовського району – Я.М. Шаланич, Баштанського – О.В. Васюнькін, Снігурівського – О.Ф. Руденко, Березнегуватського – Л.М. Заграй а також заступник голови обласної організації Профспілки В.Ф. Горощенко та фахівці обласного комітету Профспілки.

Учасників семінару привітала начальник відділу освіти, молоді і спорту Новобузької ОТГ В.Я. Остапенко та проінформувала про фінансовий стан освіти в громаді, матеріальне забезпечення педагогічних працівників і  наголосила на результативності  тісної співпраці з районною організацією Профспілки.

Голова Новобузької районної організації Профспілки Н.М. Художник та голова первинної профспілкової організації Новобузької ЗЗСО № 9 О.М. Стручук презентували змістовний досвід роботи з питань трудового законодавства.

У ході семінару на засадах компетентнісного підходу учасники опрацьовували дискусійне завдання у форматі панельної дискусії, обмінювалися власними міркуваннями, відстоювали позицію в питаннях захисту прав спілчан, а за допомогою профспілкового квесту – розв’язували актуальні правові питання.

Профспілчани Новобужжя та колеги з сусідніх районів отримали позитивні враження від заходу, збагатилися новими званнями, досвідом з  соціально-трудових питань.

Миколаївська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори