Працюємо на результат: звіт кращих первинок Миколаївщини

У рамках обласного огляду – конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію у 2020 році свою роботу членам Миколаївської  обласної оглядової комісії 13 листопада 2020 року презентували первинні профспілкові організації Новобузького та Баштанського районів.

Справжнє захоплення у членів комісії викликала презентація молодого колективу Майорівської гімназії Софіївської ОТГ своєї первинки, в якій членами Профспілки є всі працівники. Очолює первинну профспілкову організацію Бєлоусов Іван Васильович.

Презентація близько трьох годин проходила в гімназії з застосуванням різноманітних форм: квестів, воркшопів, обміну досвідом роботи, відеопрезентацій та інформацій з використанням сучасних технологій комунікації, елементів спортивних заходів та яскравих номерів художньої самодіяльності, була креативною, цікавою і розкривала всі напрямки роботи профспілкової організації.

Участь у профспілковому заході взяли начальник відділу освіти Софіївської ОТГ Світлана Григорівна Розуменко та директор гімназії Оксана Володимирівна Корнійчук.

Повагу до освітянської Профспілки, довіру до дій ЦК Профспілки, вдячність обласному комітету Профспілки за підтримку та увагу продемонстрували і спілчани Баштанської гімназії.

100% профспілкове членство, злагоджений колектив, дієвий профком, реальне соціальне партнерство, – ось яку профорганізацію продемонстрував колектив під керівництвом директора Гапішко Світлани Володимирівни, голови первинної профорганізації Галини Миколаївни Бронзи у своїх виступах, відеопрезентаціях, профспілкових справах.

Обласний комітет Профспілки висловлює слова щирої вдячності за результативну профспілкову діяльність колективам гімназій та керівництву закладів, відділів освіти. 

  

Миколаївська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори