Права та обов’язки учителя – тема Всеукраїнської онлайн педради

14 січня 2021 року Голова Тернопільської обласної організації Профспілки Людмила Мокей взяла  участь у Всеукраїнській педраді – дистанційній тематичній щоквартальній зустрічі для освітян на національному рівні.

Тема цього онлайн-заходу – «Сучасний учитель – дослідник, учений, письменник, артист, психолог, стратег».

Очільниця Тернопільського обкому Профспілки розкрила тему «Учитель: обов’язок і право» і зупинилася на питаннях законних прав та гарантій освітян у період змін та реформ у освіті.

«Ми живемо й працюємо у період змін в суспільстві, в житті. Реформа освіти є однією із найважливіших серед інших змін. Наслідки освітньої діяльності неможливо відчути тут і тепер, а лише з наступним поколінням. І саме вчителі несуть величезну відповідальність перед суспільством.

Разом із реформою освіти змінюється філософія учителя та постійно зростають вимоги до нього. І, аби не розчаруватися в цій круговерті широкого кола обов’язків та щоденних зобов’язань, надто важливо учителю знати свої права та вміти ними користуватися», – підкреслила Людмила Мокей.

 

До відома

Організатори заходу – ГО «Центр сучасної педагогіки «Освітній маркер» спільно з експертами в галузі освіти, науки та соціально спрямованого бізнесу, за інформаційної підтримки видавництва «Ранок».

Основною метою проведення Всеукраїнської он-лайн педради є створення єдиного комунікаційного та колабораційного простору в Україні з питань трансформацій в управлінні освітнім процесом під час дії карантинних обмежень, а також запровадження механізму створення нових психолого-педагогічних моделей адаптації освітян та здобувачів освіти до змін в організації освітнього процесу із впровадженням дистанційного навчання в закладах освіти.

Цільова аудиторія заходу – провідна освітянська спільнота країни.

Спікери заходу – досвідчені фахівці з питань освіти та науки.

Схожі публікації


Догори