Відбулися онлайн-збори Конференції трудового колективу Університету Шевченка

2 лютого 2021 року в дистанційному режимі за наявності кворуму делегатів від усіх структурних підрозділів Університету відбулися збори Конференції трудового колективу КНУ імені Тараса Шевченка.

Головним питанням зібрання стало утворення Виборчої комісії з проведення виборів ректора 17 березня 2021 року.

Під головуванням Володимира Цвиха делегати затвердили регламент роботи Конференції та підтвердили повноваження представників трудового колективу.

Розглядаючи питання створення Виборчої комісії, Володимир Цвих нагадав, що відповідно до Статуту Університету склад комісії формується із членів трудового колективу, кількість яких визначається Конференцією, але не менше 21 особи, а також двох представників від первинної профспілкової організації Університету – за рішенням профкому, та двох студентів – за рішенням студентського парламенту.

Конференцією трудового колективу було обрано 21 члена Виборчої комісії, кандидатури яких пропонувалися структурними підрозділами Університету.

Водночас сформовано 5 дільничних виборчих комісій у таких підрозділах:

  • Економічний факультет (вул. Васильківська, 90 А);

  • Інститут міжнародних відносин (вул. Іллєнка, 36/1);

  • Інститут філології (б-р. Тараса Шевченка, 14);

  • Факультет комп’ютерних наук та кібернетики (просп. Академіка Глушкова, 4 Д);

  • Фізичний факультет (просп. Академіка Глушкова, 4).

У зв’язку з утворенням дільничних виборчих комісій, відповідно до Статуту Університету, Виборча комісія Університету набула статусу Центральної Виборчої комісії. Водночас у день виборів на її території (Головний корпус Університету) діятиме дільниця з проведення виборів.

За рішенням Конференції, враховуючи карантинні заходи, дільничні комісії з проведення виборів ректора у своєму складі матимуть 9 осіб. Особовий склад виборчих дільниць буде затверджено на засіданні Центральної виборчої комісії.

Центр комунікацій КНУ імені Тараса Шевченка

Схожі публікації


Догори