«Лісова казка» вітає першу зміну дітей!

9 липня 201 року дитячий оздоровчий табір «Лісова казка» прийняв першу зміну дітей працівників галузі освіти Дніпропетровщини!

Пандемія коронавірусу змінила звичний стан речей і поставила свої умови. Але ми у Дніпропетровській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України вірили у те, що поступово все налагодиться.

І от, у 2021 році, нарешті дозволили працювати дитячим таборам. Це неймовірно важливо, адже останні пару років для всіх були непростими. Особливо для школярів - вони мали швидко і ефективно адаптуватися до численних змін і обмежень.

Саме тому наша організація доклала усіх зусиль, аби діти галузі освітян області відпочили, оздоровилися і отримали масу нових емоцій у дитячому заміському оздоровчому таборі «Лісова казка». Саме сьогодні там почалася оздоровча зміна – більше ніж двісті дітей приїхали за новими враженнями!

Табір знаходиться у Новомосковську. Ми активно готувалися, аби забезпечити дітям комфортне перебування та яскраві враження. Великим плюсом стала сама територія із справжнім чистим лісовим повітрям. Дітей чекають справжні пригоди – конкурси, виступи, активний відпочинок та найприкольніші вожаті!

У таборі дитина активно пізнає світ, загартовується, знаходить нових друзів та стає більш самостійною. Чого ми і бажаємо нашим юним відпочивальникам.

У добру путь!

А всіх, хто в цьому році не потрапив до «Лісової казки», запрошуємо до нас на відпочинок та оздоровлення в наступному році!

 

Дніпропетровська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори