Вінниця: співпраця влади і профспілки

26 листопада 2021 року, на початку сесії Вінницької міської ради, заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова Вінницької облорганізації Профспілки працівників освіти і науки  Сергій Пугачов вручив Вінницькому міському голові Сергію Моргунову Почесний знак «Турбота про дітей».

 «Стало гарною традицією те, що у Вінниці щороку виділяються кошти на дитяче оздоровлення дітей освітян (щороку міською радою виділяється 1 тисяча грн на кожну дитину для здешевлення  путівки   в  літні оздоровчі санаторії). Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України заснував найвищу нагороду, яка присуджується меценатам, господарникам, профспілковцям за досягнення  саме у цьому напрямку. І сьогодні, за поданням Вінницької обласної організації Профспілки, я маю честь вручити нагороду – іменний Почесний знак «Турбота про дітей» міському голові Сергію Моргунову», – сказав у своєму виступі Сергій Пугачов.

Міський голова зазначив, що отримання цієї нагороди для нього було неочікуваним. «Я думаю, що в першу чергу ця нагорода  стосується всього депутатського корпусу і всієї нашої команди. Ми дійсно досить багато уваги приділяємо дітям, розвитку освіти, в тому числі і продовженню будівництва нових садочків, ремонтів, утеплення закладів. Тож ця нагорода – всієї команди і нашої громади», – зазначив очільник Вінниці Сергій Моргунов. 


Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори