Планова нарада та розширене засідання президії Вінницької організації Профспілки

16 грудня 2021 року у дистанційному режимі на платформі ZOOM відбулась планова нарада та розширене засідання президії комітету облорганізації Профспілки. 

Голова облорганізації Профспілки Сергій Пугачов у своєму виступі акцентував увагу на основних питаннях профспілкової діяльності, а саме – розподіл освітньої субвенції, проведення спільної роботи членських профорганізацій з відділами освіти територіальних громад щодо недопущення заборгованості на кінець року, також проінформував про ІІІ-й пленум та президію ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

З інформацією про нове в трудовому законодавстві виступила юрисконсульт Ольга Кутик. Тетяна Кувшинова – експерт з регулювання соціально-економічних відносин, провела аналіз завершення  фінансового року та проаналізувала  бюджет на 2022 рік.

Питання щодо розгляду судових позовів про відсторонення від роботи та оскарження протиправних дій і рішень місцевого самоврядування в умовах реформування висвітлив юрисконсульт Тарас Гиренко.

Про статистичну звітність за 2021 рік проінформувала заступник голови облорганізації Профспілки Світлана Горобець. Щодо питань  фінансової звітності виступила  головний бухгалтер Ірина Пасєка.

На засіданні президії було виділено профспілкові виплати членам Профспілки на суму 109 тисяч 500 гривень. Також були виділено кошти на придбання новорічних подарунків для дітей-сиріт закладів вищої та професійно-технічної освіти до Дня Святого Миколая. Було ухвалено рішення щодо виділення коштів на санаторно-курортні путівки. 


 Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори