Засідання Колегії МОНмолодьспорту України

Засідання Колегії МОНмолодьспорту України31 травня 2012 року відбулося засідання Колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Серед питань, які виносилися на порядок денний – проект концепції Загальнодержавної цільової соціальної програми патріотичного виховання населення на 2013-2017 роки; підсумки всеукраїнських конкурсів «Учитель року – 2012» та з умов охорони праці; стан підготовки до вступної кампанії; навчальні програми для учнів загальноосвітніх навчальних закладів за новими державними стандартами базової та повної загальної середньої освіти; видання підручників для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

Директор департаменту вищої освіти МОНмолодьспорту Юрій Коровайченко поінформував членів Колегії про особливості цьогорічної вступної кампанії, формування державного замовлення, зміни в Умовах прийому до вищих навчальних закладів, формування списків рекомендованих до зарахування та інше.

Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов презентував підсумки Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і хорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях галузевого міністерства, що проводився у 2011 році.

Окрім того, члени Колегії розглянули другу частину навчальних програм для учнів 5-9 класів. Так, схвалено навчальні програми з української літератури, основ правознавства, біології, хімії, фізики, основ здоров’я, фізичної культури а також доопрацьовані програми зі світової літератури та всесвітньої історії, схвалення яких відбулося на попередньому засіданні Колегії.


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України



Засідання Колегії МОНмолодьспорту УкраїниЗасідання Колегії МОНмолодьспорту України

0
1 червня 2012
3 322

Схожі публікації


Догори