Розпочалися офіційні тристоронні переговори з укладання Генугоди на новий строк

Розпочалися офіційні тристоронні переговори з укладання Генугоди на новий строкЗавдяки роботі, що ініціювала ФПУ з проведення підготовчої роботи з укладення Генеральної угоди на новий строк, яка тривала протягом останніх шести місяців, 1 жовтня сторони соціального діалогу сіли за стіл переговорів.

Таким чином, у строк, встановлений законодавством, за 3 місяці до завершення діючої Генеральної угоди, відбувся старт офіційних переговорів з підготовки нової Генугоди.

На засіданні Спільної робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк головували: від Сторони профспілок – заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк, від Сторони роботодавців – Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко, від Сторони органів виконавчої влади – Заступник Міністра соціальної політики Вячеслав Коломієць.

Результатом тристоронніх консультацій, що тривали з квітня цього року, стало попереднє узгодження основних розділів Генугоди.

Сторони ухвалили рішення – наступне засідання Спільної робочої комісії провести 8 жовтня 2012 року та розглянути розділи «Загальні положення» нової Генеральної угоди і розділ І «Підвищення конкурентоздатності національного товаровиробника та забезпечення зростання зайнятості».

За матеріалами ФПУ


Розпочалися офіційні тристоронні переговори з укладання Генугоди на новий строкРозпочалися офіційні тристоронні переговори з укладання Генугоди на новий строк

Схожі публікації


Догори