Обрано нового голову Правління Фонду

Обрано нового голову Правління ФондуНа початку серпня у приміщенні Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відбулося чергове засідання правління. Головою якого обрано Осового Григорія Васильовича.

У ході засідання члени правління розглянули та затвердили бюджет Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2014 рік. Також були внесені зміни до постанови правління Фонду від 31.07.2012 р. №48 «Про затвердження структури та чисельності працівників органів Фонду» та доповнення до Програми розвитку інформаційних технологій Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2013-2015 роки.

На заврешення роботи члени правління ухвалили Концепцію висвітлення діяльності Фонду і дали доручення Виконавчій дирекції створити детальну програму з визначенням заходів, орієнтовним кошторисом, відповідальними виконавцями та винести її на правління.

Крім цього, розглянули і затвердили питання щодо символіки та заохочувальних відзнак Фонду, а також заснування друкованого засобу масової інформації Фонду та прийняли рішення про створення робочої групи щодо опрацювання пропозицій з питань, підготовлених Виконавчою дирекцією Фонду.


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України


Схожі публікації


Догори