Відбулося чергове засідання правління Фонду

Відбулося чергове засідання правління ФондуДнями у залі засідань Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відбулося чергове засідання правління Фонду.

Мета засідання – проведення ефективного та всебічного соціального діалогу задля поліпшення якості соціальних послуг, які надаються Фондом.

Цього разу на обговорення членів правління було винесено майже 30 організаційних, бюджетних, нормативно-правових та інших питань.

Так, було розглянуто звіт про виконання бюджету Фонду за 2013 рік, зміни до програми відділень Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей, внесення змін до бюджету Фонду на 2014 рік, питання проходження дитячої оздоровчої кампанії поточного року, та такі, що виникли внаслідок ситуації в АР Крим тощо.

Зокрема, правління прийняло постанови, якими збільшено граничні норми витрат на харчування дітей у закладах оздоровлення із 40 до 43 гривень, а також визначено тривалість оздоровчої зміни – не менше 18 днів.

На засіданні було обрано нового голову правління Фонду – ним став представник від роботодавців, співголова Ради Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців у сфері будівництва, проектування та архітектури Дмитро Третьяков.

Заступниками голови правління Фонду було обрано Григорія Осового – в.о. голови Федерації профспілок України та Віктора Іванкевича – заступника міністра соціальної політики, керівника апарату.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України


Відбулося чергове засідання правління ФондуВідбулося чергове засідання правління Фонду

Схожі публікації


Догори