Унормовано порядок виготовлення документів про вищу освіту у 2015 році

Унормовано порядок виготовлення документів про вищу освіту у 2015 роціКабінетом Міністрів України затверджено перелік інформації, що повинна міститися в документах про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка. Відповідна постанова про документи про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка оприлюднена на сайті Урядового порталу.

Згідно з постановою, документи про вищу освіту та наукові ступені державного зразка та додатки до них, видані до набрання чинності зазначеною постановою, є дійсними та не підлягатимуть обміну.

Відтепер, всі питання, пов’язані із визначенням технічного опису бланків документів про вищу освіту (наукові ступені), їх дизайну, способу та місця виготовлення, визначаються вищими навчальними закладами самостійно.

Постановою також визначено граничну вартість виготовлення документа про вищу освіту державного зразка, яка не повинна перевищувати двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 34 гривні (у 2014 році ця сума становила 79 гривень).

Міністерству освіти і науки доручено у місячний строк затвердити форму документів про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка та додатків до них.

Завантажити документ post_doc.doc [28.5 Kb][171] Завантажити Переглянути документ онлайн


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори